Pretraži

Vuka

29.3.2021Predmeti: Lektira, Violina

Da li ste ikad razmisljali da krenete da svirate violinu? Mozda ste mislili da niste dovoljno dobri ili talentovani da naucite da svirate a mozda vec i znate da svirate ali hocete da postanete profesionalci. Bez obzira na vase zelje, ja vam pruzam pravu priliku da ostvarite to sto ste vec odavno hteli ispuniti. Zajedno cemo istraziti Vase trenutno znanje a slabe tacke cemo pretvoriti u jake. Postavicemo ciljeve u skladu sa Vasim zeljama i zajedno uzivati kada ih ostvarimo. Naucicu Vas kako da se pripremite za ispite, audicije, koncerte, svirke i javne nastupe bilo koje vrste. Takođe vam mogu pomoći da poboljšate svoju tehniku i različite stilove i pravce klasične muzike, zabavne, narodne, popularne, filmske muzike... Držim časove lično ili preko veb kamere. Budite slobodni da me kontaktirate za sva pitanja.

Oglas pregledan: 1081 puta | Grad: Novi Sad |  Pregledaj oglas


Natasa

11.9.2016Predmeti: Violina

Diplomirani(master) prof.violine sa dugogod.iskustvom daje casove violine za sve ljubitelje i ucenike violine svih uzrasta i nivoa obrazovanja.(Deca i odrasli). Kompletan rad na tehnici,muzickom izrazu,muzickim stilovima sviranja. Priprema svih struktura ispita(niza,srednja skola,Muz.akademija).Pomoc pri savladavanju gradiva.Spremanje za takmicenja i koncerte. Posetite i moju fb stranicu.LINK; https://www.facebook.com/casovivioline.solfedja Tel.0640233719

Oglas pregledan: 1385 puta | Grad: Beograd |  Pregledaj oglas


Tijana

18.1.2016Predmeti: Violina

Držim časove violine: pripremni razred, priprema za upis u nižu MŠ, prijemni za upis u srednju MŠ, Muzičku akademiju, kao i početnicima svih uzrasta i učenicima muzičkih škola. Stalni clan simfonijskog orchestra Stanislav Binicki (6god.), svirala u balkanskom simf.orkestru u Atini, Sevilji (kraljevskom orkestru), stalni clan kamernog ansambla “Pro klasika”. Dugogodsnje pedagosko iskustvo - licenca (10god.) u muzickoj skoli kao stalni zaposleni-prof.violine.

Oglas pregledan: 1523 puta | Grad: Beograd |  Pregledaj oglas


Sanja

18.1.2016Predmeti: Violina

Diplomirani (master) profesor drži časove violine Pripremni razred, priprema za upis u nižu MŠ, prijemni za upis u srednju MŠ, Muzičku akademiju, kao i početnicima svih uzrasta i učenicima muzičkih škola. Dugogodišnje pedagoško iskustvo kao prof. violine u muzičkoj školi. Moguca saradnja i probe sa korepetitorom.

Oglas pregledan: 1494 puta | Grad: Beograd |  Pregledaj oglas


Natasa Sretenovic

17.11.2015Predmeti: Violina

Diplomirani ( master) profesor violine daje casove violine i solfedja za sve uzraste.Dugogodisnje pegadosko i sviracko iskustvo.Temeljan,kreativan i odgovoran rad.Spremanje svih vrsta ispita.Spremanje za takmicenja i koncerte.Kompletan rad nize i srednje muz.skole.Rad na tehnici,muzickom izrazu ,muzickim stilovima sviranja.Tel.064-0233719.Posetite i moju fb stranicu gde mozete videti slike casova,snimke sa takmicenja,koncerata i drugo.Link je ; https://www.facebook.com/casovivioline.solfedja

Oglas pregledan: 1717 puta | Grad: Beograd |  Pregledaj oglas